Organisaatiomme on uudistunut

Pohjanmaan Siivous Oy:n palveluesimieheksi Seinäjoen yksikköön on nimitetty 1.9.2018 Tiia Vilppola. Tiia hoitaa Seinäjoen asiakassuhteita, siivouspalveluiden suunnittelua sekä toteuttamista ja lisäksi hän vastaa rakennus- ja P1 siivouksista. Hänen toimenkuvaansa kuuluu Seinäjoen yksikön päivittäisten asioiden hoitaminen. Tiian tavoittaa numerosta 050 - 400 4721 tai sähköpostitse tiia.vilppola@pohjanmaansiivous.fi.

 

Pohjanmaan Siivous Oy:n henkilöstöpäälliköksi on nimitetty 16.10.2017 Marko Kangas. Marko on toiminut kiinteistönhuollon ja - ylläpidon tehtävissä palveluntarjoajan ja tuottajan roolissa. Markon vastuualueseen kuuluu henkilöstöasiat sekä uusasiakashankinta koko Pohjanmaan Siivous Oy:n toimialueella. Markon tavoittaa numerosta 0400- 972 830 tai sähköpostitse marko.kangas@pohjanmaansiivous.fi.

 

Pohjanmaan Siivous Oy:n Vaasan yksikön palveluesimieheksi on nimitetty 15.5.2016 Satu Viita-Aho. Satu hoitaa Vaasan asiakassuhteita, siivouspalveluiden suunnittelua sekä toteuttamista. Hänen toimenkuvaansa kuuluu Vaasan yksikön päivittäisten asioiden hoitaminen. Satun tavoittaa numerosta 050- 551 1660 tai sähköpostitse satu.viita-aho@pohjanmaansiivous.fi

 

Pohjanmaan Siivous Oy:n palvelupäälliköksi on nimitetty 11.5.2014 Kirsi Kuusisto. Kirsin toimenkuva palvelupäällikkönä on vastata palveluidemme tuottamisesta yhteistyössä asiakkaidemme ja  esimiestemme Satu Viita-ahon ja Vesa Hentusen (Vaasa), Tiia Vilppolan (Seinäjoki) kanssa. Kirsin tavoittaa puhelimitse numerosta 040-513 5162 tai sähköpostitse kirsi.kuusisto@pohjanmaansiivous.fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hygieeniavaatimukset ovat meillä ehdottomat. Siivoojamme ovat paljosta vastuussa, siksi luotamme Pohjanmaan Siivoukseen